Yoğurtlu Karnabahar Salatası

Bu yine çok kolay tarifi çiğ karnabahardan yapabilirsiniz

Malzeme

Karnabahar

Sarmısaklı yoğurt

Zeytinyağ

Dereotu

Karnabarı yıkadıktan sonra saplarını ayırın ve çiçeklerini rondoda pilav gibi olana kadar çekin

Sarımsakları ezerek hazırladığınız yoğurda karnalarları ekleyin.

Bir yemek kaşığı kadar zeytinyağ ekleyip karıştırın.

Üzerine dereotu ve isteseniz kırmızı biber gibi baharatlarla süsleyebilirsiniz.

İşte bu kadar tadı nefis olan bu salatayı meze olarakta sunabilirsiniz:)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s